Boligadvokat i Roskilde

Advokat Liza Rosenberg er din erfarne boligadvokat i Roskilde og omegn. Jeg har stor ekspertise indenfor hus, landbrug og sommerhus. Vælger du mig som din boligadvokat, er du sikret professionel og personlig service hver gang. Jeg tilbyder min service uanset opgavens omfang, jeg hjælper privatperson såvel som erhverv.

Jeg sikrer dig en kompetent og hurtigt boligrådgivning – med mig som din boligadvokat, kan du sove trygt om natten. Jeg er med hele vejen i processen, fra start til slut. Jeg er altid i dialog med mine klienter, hvor jeg underetter om sagens forløb. Har du specifikke ønsker eller krav til forløbet, vil jeg gøre mit for at imødekomme dem.

Har du brug for hjælp til boligkøb eller skøde, så hjælper jeg  med begge dele. Ved at få en ekspert til at stå for dit boligkøb, sparer du tid, samt undgår fejl i processen. Er du i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe, så tøv ikke med at kontakte mig i dag.

Advokat i Roskilde

Som professionel advokat er det vigtigt for mig at tage udgangspunkt i den enkelte sag. Der er ikke én sag der er ens, så derfor er dialog en vigtig del af processen. Vælger du mig som din fremtidige boligadvokat, sikrer du dig en fast pris. Du får en advokat i Roskilde med styr på tingene, uden risiko for meromkostninger.  Udover at fungere som din boligadvokat så tilbyder jeg ligeledes familieret og civilret. Ring til os på tlf. 60 15 13 12 og hør mere om, hvorfor du bør bruge mig som boligadvokat i Roskilde.