Advokat i Haslev

Leder du efter en advokat i Haslev med mange års erfaring, som varetager alle de juridiske aspekter? Så er du havnet det rette sted. Jeg hjælper med juridisk rådgivning og bistand inden for en bred vifte af retsområder til både private, såvel som erhverv. Jeg har stor ekspertise indenfor hus, landbrug og sommerhus. Vælger du mig som din boligadvokat, er du sikret professionel og personlig service hver gang. Jeg tilbyder min service uanset opgavens omfang.

Jeg samarbejder med revisorer og skatteeksperter. Mange sager, som fx bodeling, dødsbobehandling og salg af erhvervsejendomme, kan derfor klares i huset.  Jeg har til huse i Erhvervscenteret Østdansk Landboforening, som blandt andet indeholder et stort regnskabskontor. Hvis din sag bedre varetages af en anden med specialistviden, har jeg ofte en kontakt, jeg kan henvise sagen til. Det vil sige at jeg kan håndtere stort set alle juridiske problemstillinger.

Søger du hjælp til boligkøb eller skøde, så hjælper jeg  med begge dele. Ved at få en ekspert til at stå for dit boligkøb, sparer du tid, samt undgår fejl i processen. Er du i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe, så tøv ikke med at kontakte mig i dag.

Boligadvokat Haslev

Jeg har mange års erfaring med boligsager i dit nærområde. Jeg sikrer dig en kompetent og hurtigt boligrådgivning – med mig som din boligadvokat, kan du sove trygt om natten. Jeg er med hele vejen i processen, fra start til slut. Vil du vide mere end om min fremgangsmåde, så er du mere end velkommen til at ringe.

Sikkerhed boligkøb – Vælg en boligadvokat

Jeg bistår med rådgivning, hvis du skal købe bolig. Det er et af de største køb du gør dig i livet.

Der kan hurtigt være penge sparet, ved at købe rådgivning.

Kontakt advokatkontoret

Du er altid velkommen til at kontakte mig – det er gratis at spørge.

Ring på tlf.60 15 13 12