Advokat i Vordingborg

Advokat Liza Rosenberg er din højt specialiseret advokat i Vordingborg og omegn. For mig er god service grundstenen i mit arbejde. Jeg er altid i tæt dialog med mine kunder, så jeg hele tiden kan skræddersy min hjælp efter kundens behov og ønsker. Jeg underretter altid mine kunder om hvor langt vi er i processen.  Vælger du mig som din fremtidige advokat, sikrer du dig en fast pris. Du får en advokat i Vordingborg med styr på tingene, uden risiko for meromkostninger. Hos mig er der altid 100% gennemsigtighed.

Jeg samarbejder med et hav af revisorer og skatteeksperter som alle har mange års erfaring indenfor deres felt. Sager, som fx bodeling, dødsbobehandling og salg af erhvervsejendomme, kan derfor klares i huset.  Advokatkontoret er beliggende i Erhvervscenteret Østdansk Landboforening, som blandt andet også indeholder et stort regnskabskontor. Hvis din sag bedre varetages af en anden med specialistviden, har jeg også kontakter, jeg kan henvise sagen til. Jeg kan håndtere stort set alle juridiske problemstillinger.

Advokat i Vordingborg

Boligadvokat i Vordingborg

Jeg har mange års erfaring med boligsager i Vordingborg og omegn. Jeg har ekspertise inden for huse, sommerhuse og landbrug. Med mig som din boligadvokat i Vordingborg er du sikret en kompetent og serviceminded advokat, som altid sætter kunden i højsædet. Jeg har mange års erfaring med alle opgaver som boligadvokat.

Jeg sikrer dig en kompetent og hurtigt boligrådgivning – med mig som din boligadvokat, kan du sove trygt om natten. Jeg er med hele vejen i processen, fra start til slut. Jeg sørger for, at ejendomsmægleren sender alle handlens dokumenter, og, hvis nødvendigt, at du er vejledt korrekt, allerede inden du skriver under på købsaftalen.

Sikkerhed boligkøb hver gang – Vælg en boligadvokat i Vordingborg

Jeg bistår med rådgivning, hvis du skal købe bolig. Det er et af de største køb du gør dig i livet.

Der kan hurtigt være penge sparet, ved at købe rådgivning.

Kontakt advokaten nær Vordingborg

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker en uforpligtende samtale om boligkøb, privatret eller erhvervsret. Du mere end velkommen til at ringe på 60 15 13 12 eller skrive en mail på: lr@advokatlr.dk.

 

Advokat Vordingborg - Din boligadvokat i Vordingborg