Advokat i Vordingborg

Advokat Liza Rosenberg er din højt specialiseret advokat i Vordingborg og omegn. For mig er god service grundstenen i mit arbejde. Jeg er altid i tæt dialog med mine kunder, så jeg hele tiden kan skræddersy min hjælp efter kundens behov og ønsker. Jeg underretter altid mine kunder om hvor langt vi er i processen.  Vælger du mig som din fremtidige advokat, sikrer du dig en fast pris. Du får en advokat i Vordingborg med styr på tingene, uden risiko for meromkostninger. Hos mig er der altid 100% gennemsigtighed.

Boligadvokat i Vordingborg

Jeg har mange års erfaring med boligsager i Vordingborg og omegn. Jeg har ekspertise inden for huse, sommerhuse og landbrug. Med mig som din boligadvokat i Vordingborg er du sikret en kompetent og serviceminded advokat, som altid sætter kunden i højsædet. Jeg har mange års erfaring med alle opgaver, uanset om det er store eller små boligadvokatopgaver.

Jeg sikrer dig en kompetent og hurtigt boligrådgivning – med mig som din boligadvokat, kan du sove trygt om natten. Jeg er med hele vejen i processen, fra start til slut. Jeg sørger for, at ejendomsmægleren sender alle handlens dokumenter, og, hvis nødvendigt, at du er vejledt korrekt, allerede inden du skriver under på købsaftalen.

Kontakt advokatkontoret

Du er altid velkommen til at kontakte mig – det er gratis at spørge.

Ring på tlf. 60 15 13 12