Advokat i Nykøbing Falster

Jeg er din advokat med mange års erfaring med juridisk rådgivning og bistand inden for en bred vifte af retsområder til både private, såvel som erhverv. Jeg er en specialiseret advokat med en klar vision og et formuleret værdigrundlag. Vælger du mig som din advokat vil du opleve, at det ikke drejer sig om, at jeg skal tjene mest muligt på dig, men derimod om at tjene dig bedst muligt og gøre mig fortjent til din anerkendelse. Min overordnede målsætning er at imødekomme dine ønsker bedst muligt.

Jeg tilbyder rådgivning til fornuftige og konkurrencedygtige priser, kr. 1.750 pr. time inkl. moms. Er du i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe dig? Så tøv ikke med at ringe i dag og få en uforpligtende snak. Vælger du Advokat Liza Rosenberg, er du sikret at din opgaves bliver løst med rettidig omhu.

Boligadvokat Nykøbing Falster

Jeg har mange års erfaring med boligsager i dit nærområde. Jeg har ekspertise inden for huse, sommerhuse og landbrug. Med mig som din boligadvokat i Nykøbing Falster er du sikret en kompetent og serviceminded advokat, som altid sætter kunden i højsædet. Jeg har mange års erfaring med alle opgaver, uanset om det er store eller små boligadvokatopgaver.  Hvis din sag bedre varetages af en anden med specialistviden, har jeg ofte en kontakt, jeg kan henvise sagen til. Det vil sige at jeg kan håndtere stort set alle juridiske problemstillinger.

Kontakt advokatkontoret

Du er altid velkommen til at kontakte mig – det er gratis at spørge.

Ring på tlf.60 15 13 12