Advokat i Nykøbing Falster

Jeg er din advokat i Nykøbing Falster med mange års erfaring med juridisk rådgivning og bistand inden for en bred vifte af retsområder til både private, såvel som erhverv. Jeg er en specialiseret advokat med en klar vision og et formuleret værdigrundlag. Vælger du mig som din advokat vil du opleve, at det ikke drejer sig om, at jeg skal tjene mest muligt på dig, men derimod om at tjene dig bedst muligt og gøre mig fortjent til din anerkendelse. Min overordnede målsætning er at imødekomme dine ønsker bedst muligt.

Advokat Nykøbing Falster – pris

Jeg tilbyder rådgivning til fornuftige og konkurrencedygtige priser: kr. 1.750 pr. time inkl. moms.

Er du i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe dig? Så tøv ikke med at ringe i dag og få en uforpligtende snak. Vælger du Advokat Liza Rosenberg, er du sikret at din opgaves bliver løst med rettidig omhu.

Boligadvokat i Nykøbing Falster

Jeg har mange års erfaring med boligsager i dit nærområde. Jeg har ekspertise inden for huse, sommerhuse og landbrug. Med mig som din boligadvokat i Nykøbing Falster er du sikret en kompetent og serviceminded advokat, som altid sætter kunden i højsædet. Jeg har mange års erfaring med alle opgaver, uanset om det er store eller små boligadvokatopgaver.  Hvis din sag bedre varetages af en anden med specialistviden, har jeg ofte en kontakt, jeg kan henvise sagen til. Det vil sige at jeg kan håndtere stort set alle juridiske problemstillinger.

Ønsker du sikkerhed i et boligkøb – Vælg en boligadvokat

Jeg bistår med rådgivning, hvis du skal købe en bolig. Det er et af de største køb du gør dig i livet.

Der kan hurtigt være penge sparet, ved at købe rådgivning af en boligadvokat.

Kontakt din advokat i Nykøbing Falster

Kvindelig advokat nær Faxe

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig – det er gratis at spørge.

Ring på tlf.60 15 13 12