Advokat i Køge

Har du brug for en kompetent advokat, med stor ekspertise indenfor, bolig, erhverv eller civilret? Så skal du vælge advokat Liza Rosenberg. Jeg har mange års erfaring som advokat i Køge og omegn. Jeg tilbyder professionel service til fornuftige priser. Jeg er det oplagte valg, hvis du ønsker en advokat, som repræsenterer en bred palet af specialer inden for juridisk rådgivning. Om det er privatretligt eller erhvervsretligt er du i kompetente hænder hos mig.

Advokat i Køge pris

Jeg tilbyder rådgivning til fornuftige og konkurrencedygtige priser, kr. 1.750 pr. time inkl. moms. Er du i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe dig? Så tøv ikke med at ringe i dag og få en uforpligtende snak. Vælger du Advokat Liza Rosenberg, er du sikret at din opgaves bliver løst med rettidig omhu.

Samarbejde med revisorer og skatteeksperter

Jeg samarbejder med revisorer og skatteeksperter. Mange sager, som fx bodeling, dødsbobehandling og salg af erhvervsejendomme, kan derfor klares i huset.  Jeg har til huse i Erhvervscenteret Østdansk Landboforening, som blandt andet indeholder et stort regnskabskontor. Hvis din sag bedre varetages af en anden med specialistviden, har jeg ofte en kontakt, jeg kan henvise sagen til. Det vil sige at jeg kan håndtere stort set alle juridiske problemstillinger.

Som professionel advokat er det vigtigt for mig at tage udgangspunkt i den enkelte sag. Derfor er jeg altid i dialog med mine kunder, så kunden hele tiden ved hvor langt vi er i processen. På den måde kan jeg ligeledes skræddersy min service efter kundens behov og ønsker.

Kontakt advokatkontoret

Du er altid velkommen til at kontakte mig – det er gratis at spørge.

Ring på tlf. 60 15 13 12